Εκδηλώσεις

Πράξεις Αγάπης παραμονές Χριστουγέννων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και μαθητές μας που ανταποκρίθηκαν με περισσή αγάπη στο κάλεσμα για υποστήριξη του “Ελληνικού Παιδικού Χωριού” στο Φίλυρο. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, σχολικά είδη κ.λ.π. τα οποία και παραδώσαμε με μεγάλη χαρά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.


17 Νοέμβρη 2021, Γιορτή Πολυτεχνείου

Την Τετάρτη 17 Νοέμβρη οι μαθητές/τριες του ΓΕΛ Ν.Μαρμαρά τίμησαν με τις δράσεις τους την επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, 48 χρόνια μετά την εξέγερση των φοιτητών. Την γιορτή επιμελήθηκε η κ. Αλμπάντη Αγαθή, καθηγήτρια πληροφορικής.


Εορταστικές εκδηλώσεις για την Γιορτή της Σημαίας και την Εθνική Εορτή 28ης Οκτωβρίου 2021

Στην σχολική γιορτή, την οποία επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Μαυρίδης Κωνσταντίνος, προηγήθηκε η Γιορτή της Σημαίας όπου απονεμήθηκαν τα Αριστεία, Βραβεία και οι Έπαινοι, παραδόθηκε η Σημαία στον μαθητή της Γ΄Λυκείου Λειβαδιώτη Αναστάσιο και ορίστηκαν οι παραστάτες. Ακολούθησε η Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου με την συμμετοχή μαθητών/τριών από όλα τα τμήματα του Λυκείου. Στην παρέλαση που έγινε την ημέρα της Εθνικής Εορτής, η συμμετοχή των μαθητών/τριών ήταν σχεδόν καθολική.