WEBINAR: ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ KIDS SAVE LIVES

Webinar χωρίς οικονομική επιβάρυνση μέσω του καναλιού του KIDS SAVE LIVES στο YouTube με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ακόμη ενήλίκες, έφηβοι και παιδιά, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογοι Διδασκόντων και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ, για να το παρακολουθήσει.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά όλες τις οικογένειες, σχολεία και φορείς της χώρας, είναι ένα σεμινάριο για ΟΛΟΥΣ, για να αναγνωρίσετε τις νέες τεχνολογίες που σώζουν ζωές στην Ελλάδα και την Κύπρο!!

Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, χορηγεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και δίνει ΔΩΡΑ δύο καινοτόμες εφαρμογές: iSAVElives και AED Map

Κάλεσε την παρέα σου να το δει μαζί σου, σύνδεσε τον υπολογιστή στην τηλεόραση και απόλαυσε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μάθημα ζωής!

Διάβασε παρακάτω τις οδηγίες συμμετοχής σου:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 04.12.2022

Ωρα σεμιναρίου: 18:00 – 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:50, πάτησε έγκαιρα τον παρακάτω σύνδεσμο)

Link σύνδεσης (YouTube):  https://www.youtube.com/watch?v=8ECAQ4yCt0k

1. Πριν την συμμετοχή σου στην εκπαίδευση, συνιστούμε να παρακολουθήσεις το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (https://tinyurl.com/62ayz7cw), το οποίο διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής από τους παρευρισκόμενους!

2. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, αρκεί να το δείτε με διασκεδαστικό τρόπο: Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα ή Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή με απλά υλικά του σπιτιού, παίζοντας & δημιουργώντας τον σπιτικό σας Σταθμό Πρώτων Βοηθειών παράλληλα με το μάθημα, έτσι ώστε να δουν τις Πρώτες βοήθειες με διασκεδαστικό τρόπο.

Εκ μέρους του KIDS SAVE LIVES ευχόμαστε καλό μάθημα, ΟΛΟΙ μπορούν να σώσουν μια ζωή, ακόμη και ΠΑΙΔΙΑ!